Omnilux Revive lichttherapie voor huidverbetering

Omnilux revive: Rode LED-licht

Een nieuwe lichttherapie voor huidverbetering om de huid mooi en gezond te houden! Professionele gezichtsbehandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van door middel van rood licht dat gebruik maakt van de natuurlijke lichaamsprocessen om huidveroudering tegen te gaan en de werking van huidverzorgingsproducten te verlengen.

De Omnilux Revive is een 100% natuurlijke methode!
Omnilux Revive nieuwe lichttherapie  huidverbetering

Een gezonde huid – de huid jonger te maken door middel van rood licht!

Wat is Omnilux?

Omnilux is een space age technologie ontwikkeld door de NASA Het rode Omnilux licht wordt reeds meer dan 15 jaar lang gebruikt in ziekenhuizen voor de behandeling van non melanoma huidkanker. Het is geen schadelijk UVA, UVB of infrarood licht. Licht heeft een zeer positieve invloed op onze welzijn. Denk maar eens aan een lekkere zonnige dag vergeleken met een donkere winterse avond.

Hoe werkt het?

Het energetische licht gaat tot 5 mm diep in de huid waardoor een verhoogde cellulaire activiteit ontstaat (fotomodulatie). De diverse huidcellen slaan energie op en worden optimaal gestimuleerd om nieuwe collageen en elastine aan te maken. Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten en voelt uiterst aangenaam en ontspannend aan. De LED behandeling kan met elke gelaatsverzorging gecombineerd worden. Er is geen gevaar om de huid te beschadigen, want het licht bevat geen UV-of IR- straling en is dus veiliger dan natuurlijk daglicht. Het licht kan op alle huidtypes toegepast worden, het ganse jaar door.

Omnilux Revive nieuwe lichttherapie voor huidverbetering

Het Omnilux Revive LED systeem lijkt op een gezichtsbruiner, maar in plaats van een gebruinde huid krijgt u een jongere, gezonde huid! arneembaar.

De effecten van de Omnilux Revive een volledig liftend en vochtherstellend effect, een verbetering van de spankracht en de huidstructuur, een verbetering van de doorbloeding van de huid en huidskleur, vervaging van pigmentatie, verbetering van couperose huid, een vermindering van fijne rimpeltjes en lijntjes. – werkt tegen winter depressie

Het is veilig

Geen prikken, spuiten of anderszins beschadigen van de huid Geschikt voor alle huidtypes, het hele jaar door Geen bijwerkingen, pijnloos, geen irritatie of roodheid Geen herstelperiode Snelle en eenvoudige behandeling Werkt op basis van lichaamseigen herstelprocessen